HetRestaurant

Oosterseextase

In het hartje van monumentaal Franeker
Chinees-Indisch restaurant Cheung Kwong in Franeker wordt al jaren geroemd om haar verfijnde Oosterse gerechten. Tweeënvijftig weken in het jaar, zeven dagen in de week, werkt een team van culinaire specialisten om de kwaliteit doorlopend op hetzelfde hoge niveau te houden.

Deze smaaksensatie kun je het beste ervaren in de omgeving waar de exquise gerechten meteen vanuit de keuken worden uitgeserveerd.


0
Generaties
0
Jaar ervaring
0
Weken per jaar
0
Dagen per week
0
Maaltijden per jaar


Voortdurendfinetunen

Dit voortdurend optimaliseren van de smaak wordt niet alleen gewaardeerd door officiële recensenten die ons restaurant bezoeken. Ook liefhebbers van de Aziatische keuken weten ons goed te vinden. Als bezoeker verwelkomen wij ze bij Cheung Kwong om ze vervolgens als gast voor het leven te omarmen.

OnbeperktGrand Buffet

In het weekend en op feestdagen
Voor een vaste prijs is het onbeperkt genieten van ons gehele eilandbuffet. Ben je met meer dan 10 personen en wil je graag door de week gebruik maken van het Grand Buffet? Geen probleem. Bel en geef aan wanneer en met hoeveel personen je komt.

Jarig?
Wie jarig is trakteert, maar niet bij Cheung Kwong. Op vertoon van je ID-bewijs eet de jarige (ook door de week) op onze kosten van het Grand Buffet. Voorwaarde is wel dat de jarige zich in een gezelschap bevindt dat uit meer dan 1 persoon bestaat. 

DE PRIJZEN VAN HET GRAND BUFFET
0-2 jaar | gratis
3-11 jaar | € 1,50 per leeftijdsjaar
12 jaar en ouder | € 17,90 p.p.


GESLOTEN WEGENS VERBOUWING, AFHAAL / BEZORGEN WEL MOGELIJK

We zijn druk bezig met het verbouwen van ons restaurant. Dit zal duren tot eind September. Tot de tijd kunt u niet reserveren in ons restaurant. Bezorgen en afhalen is wel mogelijk. 

Tot snel!
close-link