fbpx

Afhaal

Lekkergemakkelijk

Even helemaal niets hoeven doen...
Uit het werk meteen door naar de supermarkt voor de boodschappen. Thuiskomen, stofzuigen, aardappels schillen en koken. We doen het met alle liefde maar soms, soms hebben we er even helemaal geen zin in. Dan willen we op de bank zitten en niets meer hoeven doen.

In die gevallen is afhalen bij Cheung Kwong een uitkomst. Maar ook bij spontaan bezoek of als je met het bord op schoot voor Studio Sport wilt zitten. Even bellen en na tien minuten staat het al voor je klaar.


 

Menuvan de maand

Alle twaalf maanden van het jaar verrassend en goed

Halverwege de derde week van de maand gaan de chefkoks van Cheung Kwong in beraad. Op de agenda: het maandmenu voor de komende maand. De chefkoks gaan niet over één nacht ijs. De gerechten waaruit het maandmenu van Cheung Kwong bestaat, worden nauwlettend op elkaar afgestemd.

Met de honderden gasten die iedere maand reikhalzend het nieuwe menu afwachten, is het samenstellen een verantwoordelijke taak. Wil je weten wat nu het maandmenu is?

Maandmenu bekijken

 

Gewooneven bijkletsen

Bij Cheung Kwong is wachten vaak een bewuste keus
Tussen bellen en afhalen zit meestal maar een minuut of tien. Toch blijven de afhalers vaak wat langer bij ons hangen. Het is een komen en gaan van gasten en daar zit altijd wel een bekende tussen die je aanspreekt.

Onder het genot van een drankje en met de afhaaltasjes nog in de hand, worden wetenswaardigheden onderling uitgewisseld waarna ieder zijn/haar weg weer vervolgt.


 
Nieuw!
 
Sinds kort nu ook (fris)drank bezorging aan huis! 
Keuze uit cola, sinas, 7up, Red Bull, bier en wijnen
close-link